A 2022. novemberi BÉT 50 konferencián vállalatunk megosztotta a közönséggel a történetét, céljait és növekedési terveit. 2023. márciusában pedig már a BÉT Xmatch rendezvényén mutatkoztunk be, ahol kifejezetten a pénzpiaci befektetői közegnek szólt a prezentáció, előre vetítve egy újabb sikeres tőzsdei IT story lehetőségét.

A Kermann IT 2016-ban kezdte el működését az IT szolgáltatások piacán. Rövid múltja ellenére ma már az iparág közepes méretű vállalatai között tartják számon, több, mint 5 Mrd Ft árbevétellel. Az elmúlt évek organikusan növekedése új lehetőségeket is teremtett, így szükségessé vált a Kermann IT stratégiáját újra fogalmazni és új, merészebb célokat kitűzni. A célok gyorsabb elérése érdekében már nem csak organikus növekedést és piacbővítést fogunk megvalósítani, hanem szükséges és lehetséges is akvizíciókon keresztül tovább fejlődni. Persze a növekedéshez tőkére is szüksége van egy fejlődő vállalatnak és úgy gondoljuk, hogy tőkét leginkább a tőkepiacról érdemes bevonni. Ezért is született meg a döntés, hogy 2023-ban a Kermann IT részvényei jelenjenek meg a BÉT Xtend piacán, egyúttal szólítsuk meg a befektetői közönséget is, hogy legyenek partnereink a növekedés folytatásában.

Hisszük, hogy az IT a jövő nélkülözhetetlen alapszolgáltatásai közé tartozik, a Kermann IT csapata pedig tudja, hogyan kell hatékony vállalkozást működtetni az IT piacon. Ezért hiszünk benne, hogy a Kermann IT, mint befektetés konjunktúrában és recessziós környezetben is egyaránt jó üzlet.