Rólunk


Célunk, hogy ügyfeleink számára olyan testreszabott szolgáltatásokat és megoldásokat nyújtsunk, melyekkel hozzájárulhatunk üzleti sikereikhez és fejlődésükhöz.

Az elmúlt években számos piacvezető gyártóval sikerült magas szintű partneri kapcsolatot kialakítanunk, melyeknek köszönhetően mindig a legmegfelelőbb termékeket illetve megoldásokat tudjuk javasolni ügyfeleink számára. Fő profilunk az informatikai infrastruktúrák kialakítása, fejlesztése és üzemetetése.


Műszaki csapatunk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik IT infrastruktúrák kialakításában, fejlesztésében, valamint teljes körű rendszerüzemeltetésben.

Fontosnak tartjuk szakembereink ismereteinek folyamatos bővítését és naprakészen tartását, ennek érdekében munkatársaink rendszeresen gyártói képzéseken vesznek részt. Hisszük, hogy a folyamatos szakmai fejlődés elengedhetetlen, mert csak így tudjuk ügyfeleink számára a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást biztosítani.


Cégünk ISO 27001 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Az ISO 27001 egy információbiztonsági szabvány, amit a Nemzetközi Szabványosítási Szervezet (ISO) és a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (IEC) közösen tesz közzé. Egy adott szervezeten belüli információbiztonsági rendszer létrehozására, megvalósítására, karbantartására és folyamatos javítására vonatkozóan határoz meg követelményeket.


Keressen minket bizalommal!

Ajánlatainkat cégre szabottan úgy készítjük, hogy a javasolt termék vagy szolgáltatás illeszkedjen a meglévő rendszerbe, hogy ezzel is biztosítsuk a folyamatos és zavartalan működést. Bízunk abban, hogy a közeljövőben az Ön cégét is partnereink között üdvözölhetjük!