Rendszerintegráció

A rendszerintegráció lefedi a különféle IT-rendszerek, hardverek és szoftverek összekapcsolását. Egy jól megtervezett és működő IT infrastruktúra biztonságos és hatékony keretet ad az Ön cége számára is. Az integrált IT rendszerek biztosítják a zökkenőmentes kommunikációt, gyors hozzáférést, megbízhatóságot és a holisztikus információkezelést cégén belül.

A Kermann IT teljeskörű rendszerintegrációs szolgáltatást nyújt, kezdve a tanácsadástól egészen a konkrét terv kidolgozásáig és megvalósításáig.

Mikor érdemes IT rendszerintegrációban gondolkodnia?

A következő esetekben biztosan hasznára válhat egy cég számára a rendszerintegráció:

 • Különböző IT rendszerek összehangolása
 • Különálló informatikai rendszerek kommunikációjának kialakítása
 • A munkafolyamatok hatékonyságának és minőségének növelése
 • A kívánt rendszerkörnyezet kialakítása egy másik rendszeren belül
 • Különböző IT szolgáltatások összefűzése egy központi IT rendszerbe
 • Új informatikai rendszer bevezetése meglévő ökoszisztémába
 • Meglévő IT rendszer funkcióbővítése

Rendszerintegráció megoldásaink

Komplett infrastruktúra kialakítása

Meglévő vagy zöldmezős infrastruktúra kialakítása esetén a felméréstől a tervezésen át a kivitelezésig komplett projekteket vállalunk. Számos gyártói minősítéssel rendelkező szakember csapatunk minden területre kiterjedő tudással és sokéves tapasztalattal rendelkezik.

Server/Storage/Networking

Az adatok az üzleti vállalkozások egyik legfontosabb eszközei. Az adatmennyiség rohamos növekedésének köszönhetően a tárolás módja és helye fontosabbá vált, mint valaha. Az IT infrastruktúrának képesnek kell lennie kezelni a folyamatos adatnövekedést teljesítménycsökkenés nélkül. A Kermann IT a piacon jelenleg elérhető legmegbízhatóbb adattárolási megoldásokat biztosítja Önnek, akár infrastruktúra bővítése, akár a meglévő rendszerek modernizációja a cél.

Virtualizáció

Egy modern infrastruktúra elképzelhetetlen virtualizáció nélkül, legyen szó Hyper-V, VMware, vagy Citrix alapú megoldásról. A szükséges kompatibilitási vizsgálatokat követően vállaljuk virtualizációs környezetek kialakítását vagy bővítését. A virtualizáció során olyan rendszereket hozunk létre, amelyek viselkedésüket tekintve úgy működnek, mint egy operációs rendszerrel rendelkező valódi számítógép, azonban fizikailag nem léteznek. Ennek előnye, hogy virtuális környezetben futtatott szoftvereket elválasztjuk a mögöttes hardver erőforrásoktól.

Felhőszolgáltatások

A felhőalapú szolgáltatások célja az alkalmazásokhoz, erőforrásokhoz és szolgáltatásokhoz való könnyű, skálázható hozzáférés biztosítása helyi vagy nyílt hálózatokon keresztül. A futtatott rendszerek megosztott számítástechnikai erőforrásokra támaszkodnak, amelyeknek köszönhetően minimalizálni lehet a leállások kockázatát. A felhőalapú szolgáltatások legnagyobb előnye, hogy dinamikusan módosíthatóak a fejlődő és változó üzleti igényekhez. Az Ön igényeinek megfelelően vállaljuk Office 365 vagy Azure alapú megoldásokkal kialakított hibrid infrastruktúrák, vagy akár teljes mértékben felhő szolgáltatásokból kialakított rendszerek bevezetését is.

Microsoft termékek bevezetése

Legyen szó megbízható és biztonságos vállalati alapinfrastruktúráról, céges levelezésről, csoportmunkáról, vagy egyéb korszerű kommunikációs megoldásokról, a Microsoft piacvezető megoldásokat kínál, melyek segítségével hatékony és korszerű irodai környezet alakítható ki. A Kermann IT minősített szakemberei páratlan szakértelemmel és többéves tapasztalattal tervezik, telepítik és üzemeltetik a Microsoft üzleti megoldásait.

Automatizáció

Mit nyer cége a rendszerintegráció segítségével?

 • Az üzleti folyamatok funkcionalitásának és hatékonyságának javítása a különböző IT rendszerek közötti a gyors információcsere révén.
 • Magas termelékenység a vállalaton belül az összes szervezeti erőforráshoz való hozzáférés révén.
 • Komplett és hatékony munkaszervezés a zökkentőmentes riportolási rendszer révén.
 • Megalapozottabb döntéshozatal a különböző rendszerek és a vállalati területek közötti zökkenőmentes információáramlás révén.

Teljes IT rendszerintegrációs szolgáltatásokat kínálunk, kezdve a tanácsadást és a konzultációt az elsődleges üzleti igények meghatározásáig, valamint a keretek kidolgozását és a megoldások végrehajtását, amelyek a munka fókuszának fokozására és korlátozására szolgálnak egyetlen eszközön belül.

Hisszük, hogy napjainkban a jól működő IT infrastruktúra bármely vállalkozás számára elérhetővé tehető. Legyen szó zöldmezős beruházásról vagy meglévő infrastruktúra bővítésről, gyártófüggetlen megoldásainkkal az ügyfeleink számára optimális, maximálisan integrált, biztonságos IT Infrastruktúra tervezését és kivitelezését kínáljuk.


Keressen minket bizalommal!

Ajánlatainkat cégre szabottan úgy készítjük, hogy a javasolt termék vagy szolgáltatás illeszkedjen a meglévő rendszerbe, hogy ezzel is biztosítsuk a folyamatos és zavartalan működést. Bízunk abban, hogy a közeljövőben az Ön cégét is partnereink között üdvözölhetjük!