Szolgáltatásaink


Rendszerintegráció


Hisszük, hogy napjainkban a jól működő IT infrastruktúra bármely vállalkozás számára elérhetővé tehető. Legyen szó zöldmezős beruházásról vagy meglévő infrastruktúra bővítésről, gyártófüggetlen megoldásainkkal az ügyfeleink számára optimális, maximálisan integrált, biztonságos IT Infrastruktúra tervezését és kivitelezését kínáljuk.

Profi mérnökcsapatunknak köszönhetően, akár zöldmezős kialakítás, akár meglévő infrastruktúra átalakítása esetén a felméréstől a tervezésen át a kivitelezésig komplett kivitelezési projekteket vállalunk. Számos gyártói minősítéssel rendelkező szakember csapatunk minden területre kiterjedő tudással és sokéves tapasztalattal rendelkezik.

Bővebben a rendszerintegrációról

IT Üzemeltetés


Legyen szó kis-, közepes-, vagy nagyvállalatról a Kermann csapata teljeskörű, testreszabott üzemeltetési szolgáltatást nyújt szerződésben vállalt reakcióidők mellett, akár 7×24-es rendelkezésre állás biztosítása mellett. Távelérésen alapuló üzemeltetési szolgáltatásunk mellett igény esetén akár folyamatos helyszíni jelenlétet is biztosítunk. Üzemeltetési tevékenységünket professzionális ticketing rendszerünkben adminisztráljuk, de igény esetén természetesen az ügyfél saját jegykezelőrendszerében is rögzítjük a hozzánk beérkező bejelentéseket. Szolgáltatásunk során a Level 1-2-3 modellt alkalmazzunk, melyben a Level 1-es szintet Helpdesk csapatunk, illetve kihelyezett desktop üzemeltető kollegáink alkotják, Level 2-es szakembereink jellemzően a hálózati és szerver oldali infrastruktúra üzemeltetéséért felelnek, a harmadik szintet képviselő mérnökeink pedig elsősorban üzemeltetés támogatási és projekt jellegű feladatokban vesznek részt. Üzemeltetés támogatási szolgáltatásunk során ügyfeleink saját üzemeltető csapatának szakértői támogatását nyújtjuk, ami kiterjedhet a komplett informatikai infrastruktúrára vagy akár csak részterületek (LAN eszközök, tűzfalak, szerverek, storage-ok) támogatására is.

Bővebben az IT üzemeltetésről

IT tanácsadás


Valljuk, hogy a hatékonyan működő IT infrastruktúra minden modern vállalkozás működésének egyik alappillére. Fontosnak tartjuk, hogy támogassuk ügyfeleinket informatikai rendszereik hatékony felhasználásában, illetve a megfelelő fejlesztési irányok meghatározásában. Célunk, hogy hatékony informatikai háttér kialakításával járuljunk hozzá ügyfeleink sikerességéhez.

Bővebben az IT tanácsadásról

Hálózattervezés


Magas szintű gyártói minősítéssekkel és több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező szakembereink részvételével vállaljuk komplett informatikai hálózatok tervezését és kivitelezését. Emellett támogatást nyújtunk a hálózati rendszerek hibabehatárolásában, felderítésében (tesztelés, adatgyűjtés, mérés, monitorozás), illetve ezek kiértékelését követően a megfelelő javaslatok, tervek elkészítésében.

Bővebben a hálózattervezésről

IT ügyfélkapcsolat kiszervezés


Az üzemeltetési szolgáltatásunk hatékony segítője az ügyfeleink igénye szerint akár 7×24 órában elérhető ügyfélszolgálat szolgáltatásunk. A csapat fő feladata a felhasználói igények és bejelentések fogadása telefonon és/vagy emailen keresztül. Munkatársaink az előre meghatározott folyamatoknak megfelelően a beérkező bejelentéseket rendszerezik, elemzik, és amennyiben a hatáskörükbe tartozik, távolról megoldják (First level support) – amennyiben nem, továbbítják a megfelelő szakértői szintre.

Bővebben az IT ügyfélkapcsolat kiszervezésről

Beszerzés és logisztika


Minden vállalat életében kiemelten fontos, hogy a legjobb minőséget képviselő informatikai eszközök szolgálják ki dolgozóikat a mindennapi munkavégzés során. A Kermann beszerzési csapata garantálja, hogy megrendelőinket piacvezető gyártók rendkívül megbízható termékeivel szolgálja ki a lehető legrövidebb szállítási idővel. Legyen szó hardver- vagy szoftverbeszerzésről, gyártói partnerségeinknek és kiterjedt beszállítói hálózatunknak köszönhetően a lehető legkedvezőbb áron szállítjuk ügyfeleink számára a megrendelt tételeket. Igény esetén sok éves tapasztalatainkon alapuló javaslatainkkal támogatjuk ügyfeleink beszerzési folyamatait.

Bővebben a beszerzés és logisztikáról

Keressen minket bizalommal!

Ajánlatainkat cégre szabottan úgy készítjük, hogy a javasolt termék vagy szolgáltatás illeszkedjen a meglévő rendszerbe, hogy ezzel is biztosítsuk a folyamatos és zavartalan működést. Bízunk abban, hogy a közeljövőben az Ön cégét is partnereink között üdvözölhetjük!