Pályázatmenedzsment

A Kermann kft. foglalkozik K+F és energiakorszerűsítési pályázatokkal sikerdíjas konstrukcióban. A témában az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk:

  • Pályázatfigyelés, melynek során felhívjuk az érdeklődők figyelmét a számukra releváns projektekhez kapcsolódó forrásbevonási lehetőségekre.
  • Pályázatkészítés során cégünk a projektötlet alapján összeállítja a pályázat benyújtásához szükséges dokumentumokat (pl. megvalósítás ütemezése, költségterv, pályázati adatlap), valamint teljes körűen segíti a szükséges szakmai és adminisztratív feladatok menedzselését. A tervezés során partnereinkkel közösen vállaljuk a teljes körű energetikai előkészítést, beleértve az energetikai mellékletek összeállítását, az épületek energetikai auditját és tanúsítását is.
  • Pályázati adminisztratív projektmenedzsment keretein belül nyertes pályázat esetén vállaljuk partnereinkkel közösen a projekthez kapcsolódó kötelező adminisztrációs pályázati feladatok elvégzését (szerződésmódosítások lebonyolítása, projekt előrehaladási/fenntartási jelentések készítése, közbeszerzések lebonyolítása, beszámolók készítése, az indikátorok mérése, a monitoring jellegű adatszolgáltatás összeállítása stb.), azaz pályázati projektmenedzsment biztosítását.

Partnereinkkel közösen pályázati szolgáltatásainkat ajánljuk mindazon szervezetek számára, amelyek nem rendelkeznek külön pályázatkészítő, illetve pályázatfigyelő apparátussal vagy tapasztalattal, így egymaguk nem tudnak kellő erőforrást és kompetenciát áldozni a szóba jöhető pályázatok felkutatására, megírására,  a számos párhuzamosan futó projekt hatékony koordinálására, illetve a kötelező adminisztratív teendők hatékony ellátására.